Hoe werkt het?

Klaar voor een buurtfeest?

Wij bieden bijzondere catering uit de Franse keuken.

Hoe werk het?

Welke foodtruck ga je kiezen voor je buurtfeest? Ga dan naar de homepage van www.buurtcatering.com en klik op de foodtruck die wilt hebben tijdens jouw ‘buurtfeest’. Vul alle gevraagde gegevens in en selecteer de datum waarop je de foodtruck wilt reserveren. Klik op ‘aanvraag verzenden’ en er wordt een email gestuurd naar verkoop@buurtcatering.com. Ondertussen kan jij het doorsturen naar je buurt en vrienden via ‘delen’. Zodra de foodtruck bevestigt (of toch niet kan), hoor je het direct. Je kunt dan ook direct contact opnemen met ons om eventuele details door te spreken.

Wat kost het?

Het kost helemaal niets, alleen een beetje tijd om je buren en vriendjes te enthousiasmeren.

Hoe kan ik bestellen?

Jij ontvangt van ons een formulier die je rond moet sturen aan alle buren die mee willen doen. Iedereen kan dan zelf een tijd inplannen, ook jij. Op deze lijst moeten dan ook de bestellingen geplaatst worden. De dag voor de afgesproken avond moet deze lijst ingevuld zijn met alle tijden, namen, tel.nr.’s en bestellingen en door jou aan ons teruggestuurd worden, zodat we onze inkopen en voorbereidingen kunnen doen.

Hoe werkt het met ophalen, betalen en afstand houden?

Op de gekozen datum ga je naar de foodtruck in het tijdvak waar je voor gekozen hebt. Hou altijd 1,5 meter afstand. Als je al moet wachten, geniet dan van de overheerlijke geuren. Door de tijdvakken komen er niet teveel mensen op één plek. Betalen gaat contactloos, via een Tikkie (QR-code scannen) of via een pinapparaat.

Maar die Foodtruck komt toch niet alleen voor mij?

Nee inderdaad, maar jij hebt waarschijnlijk wel een hele leuke buurt en vindt het toch leuk om een keer weer een buurtfeest te organiseren!? En als jij het leuk vindt om zoiets te regelen, vinden vast veel anderen het ook leuk. Bij twijfel kan je altijd met ons overleggen.

Hoe zit dat met vergunningen?

Zolang de foodtruck op eigen terrein staat en ons afhaalschema gehanteerd wordt kun je te allen tijde een buurtkeuken uitnodigen! Het is dan een vorm van catering en hoef je niets uit te zoeken. Indien de foodtruck op de openbare weg staat vinden veel gemeenten en stadsdelen het ook heel tof. In Amstelveen mag je in de hele gemeente venten, wat wil zeggen dat je op de openbare weg mag verkopen. Twijfel je of het mag, neem dan contact op met de gemeente of stadsdeel. Het is belangrijk in je gesprek met de gemeente of stadsdeel dat er alleen afhaal(maal)tijden zijn, alles op 1,5m gaat en het geen feestje of festival is!

Moet ik verder nog wat regelen?

Voor alle foodtrucks hebben we alleen elektriciteit nodig. Behalve voor Antoine, deze foodtruck heeft alles aan boort om aan de slag te kunnen gaan. Regel verder een gezellig aantal buren voor een heerlijke avond vanuit de foodtruck!

Wie zit hier eigenlijk achter?

Souvenirs de France is deze website begonnen om tijdens de Coronacrisis toch door te kunnen, aangezien evenementen, festivals en bedrijfsfeesten geheel geannuleerd zijn tot….. Tja, dat weten we op dit moment nog niet en om toch nog te kunnen overleven als bedrijf met heel veel foodtrucks is dit een leuke manier om mensen blij te maken met een soort gevoel van buurtfeest, maar toch gereguleerd volgens de RIVM-maatregelen.