Houten Spellen

Houten Spellen

HET SPEL VAN DE RINGEN
Het spel van de ringen is een geweldig klassiek, houten spel, dat door het hele gezin, jong en oud gespeeld kan worden.

PALET ANGLAIS of “SHOVE HA ‘PENN
De Engelse marionet genaamd “Shove ha’penny” is een vaardigheidsspel uit de 19e-eeuwse Engelse pubs, waarmee met munten de vakken gevuld moeten worden. 

JEU DE BOULES PLANK
Een nieuw spel in de geest van traditionele spellen. Dit spel leuk om met  familie of vrienden te spelen en zorgt voor de nodige spanning.

STEER TABLE / SHUFFLE PUCK

De schuiftafel is een houten spel dat inderdaad volgens het principe van de air-hockey werkt. Het doel van het spel is om doelpunten in de tegenovergestelde kooi te scoren met behulp van een handvat. Hierom wordt elke speler aan de ene kant van de tafel geplaatst, en is voorzien van een houten handvat.

REUZE 4-OP-EEN-RIJ 3D
Dit is echt een spel volgens de regels van 4-op-een-rij, maar dan in 3D: plaats 4 ballen verticaal, horizontaal of diagonaal. Het spel bestaat uit 1 houten spelbord, 64 houten ballen in zwart en naturel

HOUTEN PLATFORM SPEL 

Elke speler moet zijn stukken plaatsen in het deel van het bord dat hij toegewezen heeft gekregen, en in het door de dobbelstenen aangegeven gebied. De verliezer is degene die, door een stukje te plaatsen, de plaat schuin tilt en één of meerdere stukken valt.

ELASTISCHE TAFEL
Dit houten spel vraagt om uw snelheid en zelfbeheersing! De elastische tafel heet ook luik en is een echt leuk spel om op vakantie mee te nemen. Het is een spel voor 2 personen, die hun 5 pucks via het elastiek in het veld van de tegenstander moeten krijgen. 

SJOELBAK

Sjoelen is een houten spel dat al dateert uit de 15e eeuw! Voor liefhebbers van vaardigheidsspelletjes is dit een leuk spel en het komt hierbij op uw vaardigheden aan. Sjoelen wordt in principe staande gespeeld en u heeft geen speciale kracht nodig. Het kan alleen of met meerdere spelers worden gespeeld (in meerdere rondes). Het is heel makkelijk om toernooien te organiseren, waardoor het aantal spelers onbeperkt wordt. Dit spel is ook weer van jong tot oud.

ROLL UP
Een leuk spel voor alle leeftijden.

SPEL VAN DE STICKS
De uitzending van het programma “Fort Boyard” heeft het spel van de stokken erg populair gemaakt en zal iedereen die van uitdagingen houdt aanspreken. 

KAATS BILLARD
Een spannend, onderhoudend houten vaardigheidsspel voor alle gelegenheden. Leuk om met uw gezin te spelen. 

SPEL VAN DE DUBBELE GATEN
Leuk spel waarbij 2 spelers het tegen elkaar opnemen. Elke speler moet zo snel mogelijk zijn eigen houten ballen in zijn eigen gaten proberen te krijgen. 

PETAL PALET
Tafeltennis! Een nieuw spel in de geest van traditionele spellen. Dit spel bezorgt u spannende uurtjes met familie of vrienden.

Traditionele houten spellen

Te reserveren samen met jouw foodtruck. Alles wordt geregeld en is super gezellig voor jong en oud.