Blog

Souvenirs de France


Souvenirs de France is een eldorado voor lekkerbekken. Hier kun je door ons zelf geïmporteerde Franse delicatessen kopen. Wij gaan hiervoor in Frankrijk op zoek naar producenten die met liefde prachtige, ambachtelijke producten maken. Inmiddels hebben wij een heel netwerk van gekwalificeerde producenten waarmee wij samenwerken. Producenten van heerlijke romige boters, fijne patés en terrines, confits tot aan overheerlijke Bretonse knoflookworsten en zalige soepen toe.

Je vindt Souvenirs de France op de markt in onder meer Amstelveen, Hilversum en op het Museumplein in Amsterdam.

Wij hebben een webshop waar je al allerlei heerlijkheden kunt bestellen en dus een voorproefje kunt nemen op het verwenpakket en je vakantie. Maar ook als je een feestje met een Frans karakter wilt organiseren, ben je bij Souvenirs de France  aan het goede adres. Of je dit dan privé of zakelijk wilt doen, dat maakt voor ons niet uit. Wij staan voor kwaliteit en een uniek concept. Kijk vooral eens op onze website en neem contact op voor vrijblijvende informatie voor jouw feestje! www.souvenirs-de-france.com

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.